Kigyulladt a nádas a Velencei-tónál, több hektár égett

tűz
2021 szeptember 08., 10:57

Kedden körülbelül négy hektáron égett a nádas a Velencei-tó partján - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Velencei-tó déli partján a vasúti pálya melletti partoldal égett szeptember 7-én délután, míg Gárdony és Dinnyés között több helyen kigyulladt az aljnövényzet, a füves, bokros rész és a nádas. A lángok terjedését a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók akadályozták meg, de a tűzesethez a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

link Forrás

Címlapfotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.