Jerome Boateng tagadta a bíróságon, hogy bántalmazta gyermekei anyját

bűnügy
2021 szeptember 09., 13:21
comments 10

A szándékos testi sértéssel vádolt német világbajnok focista, Jerome Boateng a bíróságon tagadta az ellene felhozott vádakat. Boatenget, a Bayern München és a német labdarúgó-válogatott egykori védőjét volt barátnője, ikerlányainak az eljárásban csak Sherint S.-ként azonosított anyja gyanúsította meg azzal, hogy még 2018-ban, egy közös nyaralásuk alatt bántalmazta őt.

Jerome Boateng testőrök gyűrűjében érkezett bírósági tárgyalására, a világbajnok focistát egykori barátnője bántalmazásával vádolják.
photo_camera Jerome Boateng testőrök gyűrűjében érkezett bírósági tárgyalására, a világbajnok focistát egykori barátnője bántalmazásával vádolják. Fotó: ANGELIKA WARMUTH/dpa Picture-Alliance via AFP

Az ügyészség vádjai szerint Boateng, aki sötétkék öltönyben, testőrök gyűrűjében érkezett a meghallgatására, 2018 júliusában karib-tengeri nyaralásuk idején egy lámpát és egy kis hűtőládát vágott Sherin S.-hez, akit meg is ütött, és a haját is megcibálta.

Boateng tagadta ezt, és más beszámolót adott a történtekről. Állítása szerint egy kártyaparti közben szabadultak el az indulatok, de szerinte nem ő, hanem Sherin S. vetemedett tettlegességre. A focista szerint a nő ütötte szájba, még az ajkát is felsértette. Amikor aztán megpróbálta eltolni magától, Sherin S. elesett.

Boateng szerint a lámpát se vágta hozzá, valójában csak egy párnát dobott az asztalra, az verte le a földre a lámpát.

A német sajtójelentések szerint a bíróság négy tanú meghallgatását tervezi, és akár már csütörtökön ítéletet hozhat. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.