Cesar Millan kutyája egy perirat szerint megölt egy másik kutyát, a híres idomár pedig megpróbálta eltitkolni az esetet

szeptember 12., vasárnap 6:42
7

Egy bírósági kereset szerint a híres kutyaidomár, Cesar Millan pitbullja súlyosan megharapott egy fiatal tornászt, aki arról is beszélt, hogy a kutya megölte Queen Latifah kutyáját, és Millan megpróbálta eltusolni az ügyet, írja a TMZ.

Lidia Matiss állítása szerint 2017-ben meglátogatta anyját munkahelyén, egy kaliforniai irodaépületben. Az épület elmondása szerint Cesar Millan tulajdonában van, és a nő Millan alkalmazottja volt.

Fotó: CARLOS TISCHLER/NurPhoto via AFP

A helyszínen találkozott a Cesar nevű pitbullal, aki az épületben felügyelet nélkül, szabadon rohangálhatott. A kutya állítása szerint megtámadta, többször is megharapta a lábát. Súlyos sérülésekkel ment kórházba.

A kereset szerint Matiss „sztártornász” volt, aki korcsoportjában a lehető legmagasabb értékeléseket kapta, és egy egyetem le is akarta igazolni. Azonban a sérülések után a tornászálma odalett, az erőteljes fájdalmai miatt többé nem tudta teljesíteni a feladatokat.

A fiatal nő azt állítja, hogy Millan tudott kutyája erőszakos múltjáról, és mégis hagyta, hogy szabadon rohangáljon. A kereset szerint a kutya többeket is megharapott már, és megölt több kutyát, többek között az énekesnő, Queen Latifah kutyáját.

A kereset alapján Queen Latifah két kutyáját vitte el Millan kutyapszichológia-központjába Kaliforniában, és ott a Junior nevű pitbull az egyiket halálra marta. Ugyanakkor Millan arra utasította a stábját, hogy azt közöljék az énekesnővel, hogy egy autó gázolta el a kutyáját.

Millan a TMZ beszámolója szerint arról tájékoztatta a bíróságot, hogy Matiss tisztában kellett legyen a veszélyekkel, és szerinte a nő gondatlan volt, bár az nem derült ki a dokumentumokból, hogy ez mit takar szerinte.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt