Még csütörtökig tart a nyárias idő, aztán jön a lehűlés

időjárás
2021 szeptember 12., 15:52

Hétfőtől csütörtökig még az ország nagy részén folytatódik a vénasszonyok nyara, a legmagasabb nappali hőmérséklet a 29-31 fokot is elérheti ezeken a napokon.

photo_camera Fotó: joonasjoonas/giphy.com

Csütörtökön azonban hidegfront érkezik nyugat felől, megnövekszik a felhőzet, többfelé záporok, zivatarok is lehetnek. A lehűlés péntekre éri el az ország többi területét, aznap is sokfelé lehet csapadék, és megerősödik a szél is.

Azért a vastag pulcsit még nem kell előkotorni a szekrény mélyéről, mert pénteken is 19-26 fok között lesz a csúcshőmérséklet. A hétvégén viszont nem valószínű, hogy bárhol 20 foknál melegebb lenne. (Időkép)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.