Jeff Bridges rákja visszahúzódófélben van

bulvár
2021 szeptember 13., 19:38
comments 1

Jeff Bridges hétfőn saját weboldalán jelentette be, hogy úgy tűnik, limfómája visszahúzódik. A korábban 30 x 22 centis daganat az Oscar-díjas színész szerint már csak „gyöngynyi méretű”. Bridges 2020 októberében jelentette be, hogy rákos. (A limfóma a nyirokrendszerben és a vérképző szervekben lévő lymphocytának nevezett fehérvérsejt típus kóros burjánzása által okozott rákos megbetegedés.)

A 71 éves színész hétfőn arról is posztolt a weboldalán, hogy a kemoterápiája ugyan sikeres volt, de éppen a legrosszabb pillanatokban gyengítette le nagyon a szervezetét, ugyanis feleségével együtt elkapták a koronavírust is. Bridges öt hétig feküdt kórházban, és oxigént is kapott.

Saját bevallása szerint már jobban érzi magát, be is van oltva. Annak pedig különösen örült, hogy idejében felépült ahhoz, hogy oltárhoz vezesse a lányát az esküvőjén, és táncoljon is vele a lakodalomban.

A színész azt írta, tulajdonképpen örül annak, hogy átesett a covidon, mert a rákhoz hasonlóan ez is újabb tapasztalatokkal gazdagította, többet tanult ezek által az életről. (Hollywood Reporter)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.