Elárverezik a 2015-ös Mad Max járműflottáját

2021 szeptember 15., szerda 5:46
1

13 járművet hirdetnek meg egy aukción a 2015-ös Mad Max: A harag útja flottájából. Az árverést a Lloyd's ausztrál irodája szervezi, a komolyabb érdeklődök, ha épp a közelben vannak, előzetesen akár meg is tekinthetik a járműveket.

Az eladásra szánt járművek között vannak olyanok, melyek fontosabb szerepet töltöttek be a filmben, például a War Rig tanker, amit Charlize Theron is vezetett, de olyanok is, melyek csak a konvojokban tűntek fel, és nem kaptak komolyabb szerepet.

Az eladásra kínált járművek

A járművek mindegyike menetképes állapotban van, azaz tényleg van bennük motor, és lehet velük közlekedni, ugyanakkor erős a gyanú, hogy a legtöbb ország közlekedési szabályaival nem kompatibilisek, azaz forgalomba nem lenne könnyű állítani őket.

Az árverés nem a megszokott szabályok szerint zajlik majd: a Car and Driver beszámolója szerint két nap, szeptember 25-én és 26-án lehet majd licitálni, és úgy, hogy a jelentkezők nem látják majd, mások mit ajánlottak. Azaz vakon kell mondani egy-egy összeget a járművekért, és a végén a legmagasabb összeget bemondó viheti majd haza a különleges gépszörnyeket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt