Elkapták az öregúr megevésével gyanúsított louisianai aligátort, emberi maradványokkal a gyomrában

szeptember 15., szerda 15:10
Ezzel a járművel indultak a seriff emberei az aligátorcsapda felé.

A Louisiana állam déli részén található St. Tammany seriffjei csapdával elfogtak egy különösen nagy méretű, 3 méter 70 centi hosszú és majdnem 230 kilós aligátort, hogy a gyomrában emberi maradványokat találjanak - írja a Washington Examiner. Az állatra egy jó két héttel ezelőtt, augusztus 30-án történt tragikus eset miatt vadásztak.

Ekkor történt - egy nappal azután, hogy az Ida nevű hurrikán lecsapott a környékre, és mindent elárasztott a víz -, hogy a 71 éves Timothy Satterlee egyik karját leharapta egy hatalmas aligátor, amelyik a házaspár elárasztott kertjében, a generátor alatt rejtőzött. A felesége a rendőröknek azt mesélte, hogy ki akarta húzni a férjét a vízből, de amikor meglátta, hogy milyen életveszélyes sérüléseket szenvedett, inkább elrohant, hogy nyomókötéshez szükséges felszereléseket hozzon. Mire visszaért, a férje eltűnt.

Nem sokkal később többen is látni véltek a környéken egy nagy termetű aligátort, a rendőrség speciális egysége ezért csapdákat helyezett ki. “Tudom, hogy ez a mai felfedezés nem hozza vissza a szerettüket, de remélem, hogy így könnyebben tudják lezárni magukban az ügyet.” - nyilatkozta az állat elfogása után Randy Smith seriff.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt