Meghalt Norm Macdonald humorista

GYÁSZ
2021 szeptember 15., 04:41
comments 1

Meghalt Norm Macdonald, aki a kilencvenes években a Saturday Night Live (SNL) csapatában is szerepelt. A 61 éves humorista kilenc éve küzdött a rákkal.

photo_camera Norm Macdonald egy Las Vegasi fellépésén 2011-ben Fotó: ETHAN MILLER/Getty Images via AFP

Barátja, Lori Jo Hoekstra a Deadline-nak azt mondta, „Norm maga volt a tiszta komédia. Egyszer azt írta, a viccnek nem szabad kielégítőnek lennie, a viccnek meg kell lepnie valakit. Borzasztóan fog hiányozni.

Norm Macdonald 1993 és 1998 között volt az SNL tagja, ahol az NBC vezetőinek állítólagos nyomása ellenére sem volt hajlandó kíméletesen bánni O.J. Simpsonnal annak gyilkossági pere alatt. Macdonald szerint azért is rúgták ki a műsorból, mert nem akarta abbahagyni Simpson gúnyolását.

link Forrás

1959. október 17-én született Quebecben, humorista karrierjét kanadai klubokban kezdte. Rengeteg filmben és sorozatban szinkronizált és szerepelt, saját műsorain és az SNL-en kívül többek közt a Roseanne című sorozat írója is volt a kilencvenes évek elején. (Deadline)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.