Meghalt Norm Macdonald humorista

2021 szeptember 15., szerda 4:41
1

Meghalt Norm Macdonald, aki a kilencvenes években a Saturday Night Live (SNL) csapatában is szerepelt. A 61 éves humorista kilenc éve küzdött a rákkal.

Norm Macdonald egy Las Vegasi fellépésén 2011-ben Fotó: ETHAN MILLER/Getty Images via AFP

Barátja, Lori Jo Hoekstra a Deadline-nak azt mondta, „Norm maga volt a tiszta komédia. Egyszer azt írta, a viccnek nem szabad kielégítőnek lennie, a viccnek meg kell lepnie valakit. Borzasztóan fog hiányozni.

Norm Macdonald 1993 és 1998 között volt az SNL tagja, ahol az NBC vezetőinek állítólagos nyomása ellenére sem volt hajlandó kíméletesen bánni O.J. Simpsonnal annak gyilkossági pere alatt. Macdonald szerint azért is rúgták ki a műsorból, mert nem akarta abbahagyni Simpson gúnyolását.

1959. október 17-én született Quebecben, humorista karrierjét kanadai klubokban kezdte. Rengeteg filmben és sorozatban szinkronizált és szerepelt, saját műsorain és az SNL-en kívül többek közt a Roseanne című sorozat írója is volt a kilencvenes évek elején. (Deadline)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt