Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak

időjárás
2021 szeptember 16., 06:14

Csütörtökön még bőven 30 fok körül alakul a maximum hőmérséklet az Időkép előrejelzése szerint, de délutántól és főként estétől egyre több helyen várható zivatar, sokfelé pedig viharos szél.

photo_camera A napraforgó is tudja már, hogy ennyi volt Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Péntekre ha nem is durván, de visszaesik a hőmérséklet: 19-26 fok lehet, továbbra is esőre, záporokra, zivatarokra meg szélre kell számítani.

Hétvégén pedig érkezik az ősz egy kis hidegfronttal, ami miatt hétfőn a legtöbb helyen már a 20 fokot sem éri el a maximum hőmérséklet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.