140 milliót költ az MTVA a dolgozói utaztatására

szeptember 18., szombat 6:51

A Mauri Utazási Kft. nyerte az MTVA közbeszerzését, amit a munkatársak külföldi utaztatására írt ki a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelő Alap.

A kiírásra egyedül a Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelentkezett, akik vállalták, hogy 140 millióból megszervezik a munkatársak külföldi légi utaztatását és a hozzájuk kapcsolódó földi szolgáltatásokat (autóbérlés, egyéb menetjegy, esetenként szállás valamint kiegészítő szolgáltatások).

A megrendelni kívánt alapmennyiség 100 millió forint, amelynek 70 százalékára vállal az MTVA lehívási kötelezettséget, 40 millió forint pedig opcióként kerül meghatározásra.

A Mauri Utazási Kft. idén meglehetősen sikeres volt a közbeszerzéseken: a MÜPA Budapest-Művészetek Palotája útvonaltervezési és menetjegyszolgáltatási tevékenységét is ők kapták meg 79,2 millió forintért, emellett a Mathias Corvinus Collegium Alapítványnak 500 millió forintért szerveznek bel- és külföldi utazásokat.(mfor)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt