140 milliót költ az MTVA a dolgozói utaztatására

gazdaság
2021 szeptember 18., 06:51

A Mauri Utazási Kft. nyerte az MTVA közbeszerzését, amit a munkatársak külföldi utaztatására írt ki a Médiaszolgáltatás-támogató Vagyonkezelő Alap.

A kiírásra egyedül a Mauri Utazási, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jelentkezett, akik vállalták, hogy 140 millióból megszervezik a munkatársak külföldi légi utaztatását és a hozzájuk kapcsolódó földi szolgáltatásokat (autóbérlés, egyéb menetjegy, esetenként szállás valamint kiegészítő szolgáltatások).

A megrendelni kívánt alapmennyiség 100 millió forint, amelynek 70 százalékára vállal az MTVA lehívási kötelezettséget, 40 millió forint pedig opcióként kerül meghatározásra.

A Mauri Utazási Kft. idén meglehetősen sikeres volt a közbeszerzéseken: a MÜPA Budapest-Művészetek Palotája útvonaltervezési és menetjegyszolgáltatási tevékenységét is ők kapták meg 79,2 millió forintért, emellett a Mathias Corvinus Collegium Alapítványnak 500 millió forintért szerveznek bel- és külföldi utazásokat.(mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.