Orbán meghívta a francia szélsőjobb új csillagát

POLITIKA
2021 szeptember 22., 05:42

„Pénteken Budapesten leszek Orbán Viktor meghívására. Íme egy vezető, aki védi országa identitását, szuverenitását és a határait” - írja Twitter-oldalán Eric Zemmour.

link Forrás

A Bloomberg épp tegnap írta, hogy a szélsőjobbos tévés már 11 százalékon áll a felmérések szerint a jövőre esedékes választásokon. A lap szerint ez nem túl jó hír sem Marine Le Pennek, akinek a táborát megoszthatja a hasonló elveket valló, ám egyre népszerűbb Zemmour, sem Macronnak, akinek meglehetősen sérülékeny a támogatottsága. A regnáló elnök mindössze 23 százalékon áll jelenleg.

Eric Zemmour a „Franciaország még nem mondta ki az utolsó szavát” című könyvének a bemutatóján.
photo_camera Eric Zemmour a „Franciaország még nem mondta ki az utolsó szavát” című könyvének a bemutatóján. Fotó: VALERY HACHE/AFP

Eric Zemmour még nem jelentette be hivatalosan az indulását, de többször utalt rá. Ezért is követelik egyre többen, hogy hagyja abba a francia CNews-on futó műsorát, mert így jogtalan előnyre tehet szert riválisaihoz képest. Egy hónapon belül ígérte a döntést arról, hogy valóban elindul-e, vagy sem.

Zemmourt háromszor ítélték már el gyűlöletbeszéd és erőszakra buzdítás miatt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.