Újra lehet online előválasztani

szeptember 23., csütörtök 14:26
2

A hétvégi nagy fennakadás után az előválasztás online verziója még a hét elején is betegeskedett, ha egyáltalán, csak rendkívül hosszú várakozások árán lehetett leadni szavazatokat, aminek előfeltétele az online szavazó azonosítása.

A fennakadást részben ez a biztonsági intézkedés okozta, ugyanis a rendszer nem volt felkészülve akkora érdeklődésre, ezért nagyon lassan haladt a szavazók azonosítása.

Mára minden jel szerint elhárultak az akadályok. Miklósi kolléga az imént a Facebookon kapott értesítést róla, hogy megint lehet online szavazni. Meg is tette, a regisztrációját követő három percen belül végzett is.

Jómagam a fennakadásokról mit sem tudva pár órával korábban tettem meg ugyanezt, mármint szavaztam. Időpontfoglalás nélkül is megvoltam húsz perc alatt, pedig amikor már túl voltam az adataim megadásán, még 270-en várakoztak előttem az azonosításra, de egész tempósan fogyott a virtuális sor, hogy aztán a képen látható módon azonosíthassanak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt