Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel

külföld
2021 szeptember 24., 04:04
comments 41

Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról, és a spanyolországi Marbellán telepedett le – írja a Blikk.

A lap szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István a három gyerekkel együtt költözött el Spanyolországba, és a legidősebb lányukat már beíratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

A kép bal oldalán Tiborcz István
photo_camera Tiborcz István és Orbán Ráhel Fotó: botost/444.hu

A Blikk cikkében idéz egy link nélküli Instagram-posztot is, amit Orbán Ráhelnek tulajdonítanak, de mivel az Instagramja zárt, így ezt nem lehet megnézni. Orbán Ráhel LinkedIn-profilját azonban bárki megnézheti, ott pedig valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.