Blikk: Spanyolországba költözött Orbán Ráhel

külföld
2021 szeptember 24., 04:04
comments 42

Orbán Viktor legidősebb lánya és családja elköltözött Magyarországról, és a spanyolországi Marbellán telepedett le – írja a Blikk.

A lap szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István a három gyerekkel együtt költözött el Spanyolországba, és a legidősebb lányukat már beíratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

photo_camera Tiborcz István és Orbán Ráhel Fotó: botost/444.hu

A Blikk cikkében idéz egy link nélküli Instagram-posztot is, amit Orbán Ráhelnek tulajdonítanak, de mivel az Instagramja zárt, így ezt nem lehet megnézni. Orbán Ráhel LinkedIn-profilját azonban bárki megnézheti, ott pedig valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt