Fordulat Zuglóban: Karácsony már nem támogatja Tóth Csabát

POLITIKA
2021 szeptember 24., 17:16
comments 8
photo_camera Fotó: botost/444.hu

A péntek esti miniszterelnök-jelölti vitán Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt azt mondta:

nem szavazna Tóth Csabára, az MSZP zuglói jelöltjére.

Ez jelentős fordulat: Karácsonyt többek között az MSZP támogatja, eddig pedig nyíltan Tóth mellett állt.

Tóth választókerületi ellenfele, Hadházy Ákos egy hete a Zugló TV-ben rendezett vitájukon hozta elő egy alapítványba rejtett gyártelep ügyét, amiben a képviselő érintett. Az ügyben etikai vizsgálat indult, amiben nem ítélték el Tóth Csabát, Karácsony viszont azt mondta:

ettől függetlenül most már nem támogatja Tóth Csabát, és kérdésre válaszolva elmondta, ha zuglói lakos lenne, Hadházy Ákosra szavazna.

Fekete-Győr András kérdésére, hogy Dobrev Klára is visszavonja-e a támogatását Tóth mögül, a DK-s jelölt nemmel válaszolt. Jakab Péter nem szólalt meg ebben a blokkban.

A zuglói ügyben a Magyar Jeti pénteken jelentkezett különkiadással:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.