Golfversenyen lett rosszul a Draco Malfoyt alakító színész

bulvár
2021 szeptember 24., 04:15
comments 1

Tom Felton egy partin vett rész Amerikában a Ryder Cup nevű golfverseny előtt, amikor rosszul lett. A Harry Potter-filmek Draco Malfoyaként ismert színészt golfkocsin vitték le a pályáról.

photo_camera Fotó: ANDREW REDINGTON/Getty Images via AFP

A golfkupa szervezőinek közlése szerint Feltont a helyi kórházba szállították, egyelőre nem tiszta, mi váltotta ki nála a rosszullétet. A brit színész magánál volt, amikor levitték a pályáról.

Felton nagy golfozó, most a finn hokissal, Teemu Selanneval versenyzett két amerikai olimpiai bajnok ellen a celebritások bajnokságán. Szerdán ünnepelte 34. születésnapját. Arról, hogy jelenleg milyen állapotban van, semmit sem lehet tudni.

(AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.