Mit jelent Tóth Csaba visszalépése? - Rendkívüli adás a 444 Facebook-csoportjában hétfő este

szolgálati közlemény
2021 szeptember 27., 14:49
comments 2

Nagyot fordult a világ a zuglói választókerületben négy nap alatt: az MSZP-s Tóth Csaba előbb elvesztette a legtöbb ellenzéki párt támogatását, majd hétfőn visszalépett. Az ellenzéki előválasztás eddigi legnagyobb fordulata ez.

Hétfő este 8-kor élő adásban értékeljük az eseményeket a 444 zárt Facebook-csoportjában, a Közértben Ács Dániel és Plankó Gergő részvételével.

Ha még nem vagy tag, ne csüggedj, ha előfizetsz, és belépsz a Körbe, nemcsak a 444 lezárt anyagait láthatod, de beveszünk a Közértbe is. Sőt, ha az előfizetési csomagok közül a Belső Kör opciót választod, ajándékba postázzuk neked a Makró legújabb számát is.

Várunk minden érdeklődőt hétfő este 8-kor a Közértben!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt