Orbán visszautasította az EP tényfeltáró delegációjával való találkozást

POLITIKA
2021 szeptember 28., 07:46
comments 3

Magyarországra érkezik az Európai Parlament állampolgári jogi bizottságának tényfeltáró küldöttsége, ami elsősorban a jogállami normák érvényesüléséről akar tájékozódni. A Népszava azt írja, a hét tagú delegációt Varga Judit igazságügyi miniszter és Pintér Sándor belügyminiszter fogadja. A lap szerint az EP-képviselők szerettek volna találkozni Orbán Viktorral is, de a miniszterelnök elutasította a megkeresést.

photo_camera Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

A küldöttség tagjai megbeszélést folytatnak többek között Karácsony Gergely főpolgármesterrel, fideszes és ellenzéki parlamenti képviselőkkel, az ellenzéki pártok vezetőivel, számos független, illetve kormánypárti újságíróval, társadalomkutatóval, civil szervezet vezetőjével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt