Egy részeg török férfi órákig segített keresni egy eltűnt embert, mire kiderült, hogy végig őt keresték

2021 szeptember 29., szerda 14:35
10

A LADBible helyi lapok alapján írta meg, hogy egy Beyhan Mutlu nevű férfi a barátaival iszogatott a Fekete-tenger közelében lévő Çayyakában, amikor valamiért elindult az erdőbe. A többiek ezt nem értették, majd aggódni kezdtek, riasztották a hatóságokat, és keresés indult az 50 éves eltűnt után. A környékbeliek is csatlakoztak a keresőcsapathoz.

Egyszer csak a még mindig részeg Beyhan Mutlu – aki nem tudta, hogy pontosan kit keresnek – bekapcsolódott a keresőexpedícióba.

A helyi NTV tudósítása szerint a keresők többször is kiabálták Mutlu nevét, mire több óra után a keresőcsapatból meg nem szólalt valaki: „Kit keresünk? Itt vagyok.”

Nem tudni, Mutlu miért nem tudta, hogy a barátai bejelentették az eltűnését, és azt sem érteni, a barátok hogyhogy nem ismerték fel a társukat a csapatban. A rendőrök mindenesetre hazavitték, és jelentést írtak a történetről. (via 24)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt