Egy részeg török férfi órákig segített keresni egy eltűnt embert, mire kiderült, hogy végig őt keresték

eltűnt
2021 szeptember 29., 14:35
comments 8

A LADBible helyi lapok alapján írta meg, hogy egy Beyhan Mutlu nevű férfi a barátaival iszogatott a Fekete-tenger közelében lévő Çayyakában, amikor valamiért elindult az erdőbe. A többiek ezt nem értették, majd aggódni kezdtek, riasztották a hatóságokat, és keresés indult az 50 éves eltűnt után. A környékbeliek is csatlakoztak a keresőcsapathoz.

Egyszer csak a még mindig részeg Beyhan Mutlu – aki nem tudta, hogy pontosan kit keresnek – bekapcsolódott a keresőexpedícióba.

A helyi NTV tudósítása szerint a keresők többször is kiabálták Mutlu nevét, mire több óra után a keresőcsapatból meg nem szólalt valaki: „Kit keresünk? Itt vagyok.”

link Forrás

Nem tudni, Mutlu miért nem tudta, hogy a barátai bejelentették az eltűnését, és azt sem érteni, a barátok hogyhogy nem ismerték fel a társukat a csapatban. A rendőrök mindenesetre hazavitték, és jelentést írtak a történetről. (via 24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.