Épp teljesítményfokozót fecskendezett valakibe egy nyíregyházi férfi, amikor a rendőrök rajtaütöttek

bűnügy
2021 szeptember 29., 05:51
comments 2

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség teljesítményfokozó szerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Zs. 37 éves nyíregyházi lakos ellen.

A férfit a nyomozók 2021. szeptember 24-én reggel egy nyíregyházi társasház belső udvarán bérelt garázsában érték tetten, miközben pénzért cserébe eddig ismeretlen összetételű teljesítményfokozó szert injekciózott egy férfi szervezetébe.

A rendőrök a garázsban és a férfi lakóhelyén nagy mennyiségben találtak és foglaltak le különböző fajtájú gyógyszeripari teljesítményfokozó szereket, valamint nagy kiszerelésben tárolt eddig ismeretlen összetételű folyadékokat és porokat, amelyek a rendelkezésre álló adatok alapján a férfi által előállított teljesítményfokozó szerek alapanyagaiként szolgáltak.

A rendőrök több száz fiolát, injekciós tűt és fecskendőt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a férfi anyagi haszonszerzésre törekedve a vevőkörébe tartozó ügyfeleinek rendszeresen adott át, hozott forgalomba tiltott teljesítményfokozó szernek minősülő anyagokat.

A kihallgatás során a gyanúsított beismerő vallomást tett, a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.