A görög miniszterelnök kutyája, Peanut ellentmondást nem tűrően beleugatott egy sajtótájékoztatóba

ÁLLAT
2021 szeptember 30., 17:57

Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök kutyája, Peanut igazi first dog, áprilisi örökbefogadása óta már számos fontos európai vezetővel találkozott.

Kiriákosz Micotákisz és Mogyoró egy korábbi találkozó előtt.
photo_camera Kiriákosz Micotákisz és Mogyoró egy korábbi találkozó előtt. Fotó: MENELAOS MYRILLAS/SOOC via AFP

Egy csütörtöki eseményen viszont már tovább merészkedett a szimpla reprezentálásnál, és fél év után úgy döntött, ideje, hogy a saját véleményének is hangot adjon a politikában.

A very good boy.
photo_camera A very good boy. Fotó: MENELAOS MYRILLAS/SOOC via AFP

Micotákisz Eduard Hegerrel, Szlovákia miniszterelnökével tárgyalt, majd azt követően tartottak sajtótájékoztatót, amikor felhangzott Peanut ellentmondást nem tűrő ugatása egy szomszédos helyiségből. Micotákisz szemei elkerekedtek, aztán zavartan elnézést kért, és elmondta, hogy Peanut nagyon élénk kutya, de ennél azért általában udvariasabban viselkedik. (AP)

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.