Én borostás voltam, te meg nézegettél

életmód
2021 szeptember 30., 12:51

Kedd este a Stoczek utcai BME kollégiumban egyik barátommal beültünk sörözni. Te ott ültél mellettem egy másik asztalnál, egy barátnőddel és még néhány barátoddal. A haverom mondta, hogy többször is nézegettél engem, de én sajnos ezt nem vettem észre, már csak utólag mesélte nekem. Kék kapucnis pulcsiban voltam, a haverom piros pólóban, mindketten borostásak voltunk. Ha olvasod ezt a levelet, akkor utólag is bocsi, hogy nem vettem észre, kicsit már fáradt voltam :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.