Gyanúsan húzták be a függönyt egy kőbányai üzletben, azonnal lebuktak több ezer üvegnyi hamis parfümmel

bűnügy
2021 szeptember 30., 07:31

Egy NAV-ellenőrzés során a hétvégén több mint háromezer üveg hamis parfümöt, 230 hamis márkajelzésű fejhallgatót, telefontöltőt és hangszórót, valamint 1500 márkaemblémát foglaltak le egy kőbányai üzletben, közölte a NAV az MTI-vel.

A közlemény szerint egy kőbányai üzlet előtt szolgálati autóval elhaladó pénzügyőröknek az lett gyanús, hogy az üzlet ajtaján lévő függönyt elhúzták, emiatt ellenőrizni akarták a boltot, ahova csak többszöri felszólítás után jutottak be.

Az üzletben egy titkos(!) kapcsolóval nyitható titkos ajtót(!) találtak, mögötte pedig egy rejtekhelyen több ezer üvegnyi hamis parfümöt, hangszórót, fejhallgatót és telefontöltőt.

Az üzletvezető tagadta, hogy az övé lenne a több ezer lefoglalt termék, azt mondta, azokat csak megőrzésre vette át, de azt már nem mondta meg, hogy kitől. A NAV lefoglalta a hamis árukat, és feljelentést tett. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.