Nyertes lottószelvénnyel a tárcájában fulladt vízbe egy michigani férfi

baleset
2021 szeptember 30., 17:01

AZ 57 éves Gregory Jarvis holtteste egy caseville-i, magántulajdonban álló partnál jelent meg egy hajó mellett, amikor egy helyi lakos megtalálta.

Jarvis ki akarta kötni a hajóját, amikor megcsúszott, és beverte a fejét, majd belefulladt a vízbe. A rendőrség nem gyanít idegenkezűséget.

Már csak azért sem, mert a férfi tárcájában ott volt a 45 ezer dollárt érő, nyertes lottószelvénye (a michigani Club Keno), amit az eltelt kilenc napban még nem tudott beváltani, mert nem volt nála a social security-kártyája (ami ott kb. a személyi igazolványnak felel meg ilyenkor).

Egy ismerőse szerint Jarvis a pénzből Észak-Karolinába akart utazni, hogy meglátogassa a nővérét és az édesapját. Végül a rokonai fogják megkapni a nyereményt. (AP News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.