Schobert Norbert: Szándékosan meg akarják másítani a férfi-nő közötti vonzalom fizikai törvényszerűségeit

biztonságos társadalmi zónák
2021 szeptember 30., 11:16
comments 11

Schobert Norbert váratlan filozofikus magasságokba emelkedett csütörtökön kora délután, amikor Facebookon megosztott egy előtte-utána képet egy követője fogyásáról.

Schobert a képek feletti rövid írásában kifejtette, hogy szerinte „lassan már bűn lesz vékonynak lenni”, de vegyük sorra, hogyan jutott el idáig a „biztonságos társadalmi zónák” és a „body positive társadalomformálók”-on keresztül.

  • Szerinte „amikor testpozitív szólamokkal találkozunk, rendre azt érezzük: itt valakik csak azért, hogy többet ehessenek, szándékosan meg akarják másítani a férfi-nő közötti vonzalom fizikai törvényszerűségeit.”
  • Emellett úgy gondolja, „a biztonságos társadalmi zónák szinte már megdönthetetlennek látszó falai pedig kezdik elfojtani azt a belső igényt, hogy ápolt, esztétikus megjelenésünkkel is fenntartsuk párunk figyelmét”.
  • Mindezek miatt szerinte „lassan már bűn lesz vékonynak lenni”,
  • ha pedig „eljön a body positive társadalomformálók kora”, akkor ő és a követői „az eretnekek táborában kötnek majd ki”.
photo_camera Schobert Norbert Fotó: TV2

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.