Schobert Norbert: Szándékosan meg akarják másítani a férfi-nő közötti vonzalom fizikai törvényszerűségeit

2021 szeptember 30., csütörtök 11:16
12

Schobert Norbert váratlan filozofikus magasságokba emelkedett csütörtökön kora délután, amikor Facebookon megosztott egy előtte-utána képet egy követője fogyásáról.

Schobert a képek feletti rövid írásában kifejtette, hogy szerinte „lassan már bűn lesz vékonynak lenni”, de vegyük sorra, hogyan jutott el idáig a „biztonságos társadalmi zónák” és a „body positive társadalomformálók”-on keresztül.

  • Szerinte „amikor testpozitív szólamokkal találkozunk, rendre azt érezzük: itt valakik csak azért, hogy többet ehessenek, szándékosan meg akarják másítani a férfi-nő közötti vonzalom fizikai törvényszerűségeit.”
  • Emellett úgy gondolja, „a biztonságos társadalmi zónák szinte már megdönthetetlennek látszó falai pedig kezdik elfojtani azt a belső igényt, hogy ápolt, esztétikus megjelenésünkkel is fenntartsuk párunk figyelmét”.
  • Mindezek miatt szerinte „lassan már bűn lesz vékonynak lenni”,
  • ha pedig „eljön a body positive társadalomformálók kora”, akkor ő és a követői „az eretnekek táborában kötnek majd ki”.
Schobert Norbert Fotó: TV2

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt