Scarlett Johanssonnak sikerült megegyeznie a Disney-vel

FILM
2021 október 01., 04:40
comments 2

A Disney és a színész megállapodásának részleteiet nem hozták nyilvánosságra. Alan Bergman, a Disney Studios tartalomfelelős elnöke egy közleményben csak annyit mondott: „Nagyon örülök, hogy sikerült közös megegyezésre jutnunk Scarlett Johanssonnal a Fekete Özveggyel kapcsolatban”. Ehhez hozzátette, hogy nagyon várják a további közös munkákat Johanssonnal, „például a Terror tornyában”.

Johansson nyilatkozatában sincs több konkrétum, csak annyit mondott, örül, hogy rendezték a nézeteltéréseket, és büszke a közös munkára.

Scarlett Johansson Natasha Romanoff, a Fekete Özvegy szerepében.
photo_camera Scarlett Johansson Natasha Romanoff, a Fekete Özvegy szerepében. Fotó: WALT DISNEY STUDIOS - MARVEL STU/Collection ChristopheL via AFP

Scarlett Johansson júliusban perelte be a Disney-t, akiket azzal vádolt, hogy anyagilag megrövidítették azzal, hogy a mozibemutatóval egy időben tolták fel a saját sztrímingszolgáltatójukra a Fekete Özvegyet. Johnasson szerint a szerepről kötött szerződésében a Disney vállalta, hogy a filmet kizárólag mozikban fogják bemutatni. A szerződés alapján a színésznek a mozis bevételek függvényében jelentős bónusz is járt volna.

A Disney akkor azt mondta, „teljes mértékben betartották” a szerződést, és az ügy „egyáltalán nem megalapozott”.

A Fekete Özvegy az első hétvégén 218 millió dolláros bevételi rekordot állított fel a járvány alatti premierjével, de a bevételek ezután jelentősen zuhantak. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.