Scarlett Johanssonnak sikerült megegyeznie a Disney-vel

2021 október 1., péntek 4:40
3

A Disney és a színész megállapodásának részleteiet nem hozták nyilvánosságra. Alan Bergman, a Disney Studios tartalomfelelős elnöke egy közleményben csak annyit mondott: „Nagyon örülök, hogy sikerült közös megegyezésre jutnunk Scarlett Johanssonnal a Fekete Özveggyel kapcsolatban”. Ehhez hozzátette, hogy nagyon várják a további közös munkákat Johanssonnal, „például a Terror tornyában”.

Johansson nyilatkozatában sincs több konkrétum, csak annyit mondott, örül, hogy rendezték a nézeteltéréseket, és büszke a közös munkára.

Scarlett Johansson Natasha Romanoff, a Fekete Özvegy szerepében. Fotó: WALT DISNEY STUDIOS - MARVEL STU/Collection ChristopheL via AFP

Scarlett Johansson júliusban perelte be a Disney-t, akiket azzal vádolt, hogy anyagilag megrövidítették azzal, hogy a mozibemutatóval egy időben tolták fel a saját sztrímingszolgáltatójukra a Fekete Özvegyet. Johnasson szerint a szerepről kötött szerződésében a Disney vállalta, hogy a filmet kizárólag mozikban fogják bemutatni. A szerződés alapján a színésznek a mozis bevételek függvényében jelentős bónusz is járt volna.

A Disney akkor azt mondta, „teljes mértékben betartották” a szerződést, és az ügy „egyáltalán nem megalapozott”.

A Fekete Özvegy az első hétvégén 218 millió dolláros bevételi rekordot állított fel a járvány alatti premierjével, de a bevételek ezután jelentősen zuhantak. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt