Végre: pénteken tacskó mesterkurzust tartanak a vadászati világkiállításon

mesterkurzus
2021 október 01., 07:46

A nap legfontosabb híréről az MTI számolt be, miszerint pénteken, a vadászati világkiállítás hetedik napján a Hungexpo D pavilonjának főszereplői a tacskók lesznek, 11 órától zajlik a tacskó mesterkurzus, 14 órától pedig a Tacskókopó, lajka - A póráz két vége című mesterkurzus.

Azt már nem fejtették ki, hogy a legígéretesebbnek tűnő esemény pontosan miből áll majd, mert ezek után rögtön azzal folytatódik a közlemény, hogy a tacskók után bemutatják a Tüskevár színpadi adaptációját, majd Vadász talkshow-t tartanak.

photo_camera Fotó: Picasa

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.