Fazekas Géza főosztályvezető ügyész nyerte az állatok világnapját, pedig Dobrev és Karácsony is nagyon izmoztak

ÁLLAT
2021 október 04., 12:00

Az olcsólájk-bajnokságban is összecsapott egymással a két esélyes ellenzéki előválasztási jelölt. Az állatok világnapja ugyan a kutyát sem érdekli, de kiváló lehetőség állatos képek posztolására.

A nagy párosból Dobrev ébredt elsőként, Zsazsa kutyát csapva ki aduként az asztal, vagyis a fotel közepére.

link Forrás

A kép definíció szerint hibátlan, hiszen aranyos kutyát ábrázol, a szöveg is profi, van benne

  • nálunk minden nap az állatok napja-vonal,
  • megemlékezés a legendás Totó kutyára, aki Putyin érkezése előtt odapisált a Gyurcsány-villa szőnyegére, és akiről, 2018-as halálakor, Dobrev szintén politikus férje a következő, bizarr szavakkal emlékezett meg: "Remek, szerethető teremtmény volt."
  • és Zsazsa kutya-tribute

Tegyük hozzá zárójelben, hogy Dobrevet nem más előzte meg csúnyán, mint a saját, imént említett férje, aki már tegnap előposztolt a világnapra, ráadásul sokkal ütősebb képet, hiszen azon Zsazsa mellett a macskájuk is szerepel. A macska mellőzése miatt feltehetőleg nagy miákolás mehet most a Dobrev-stábban, mert a cicaziccer kihagyása tényleg szarvashiba volt.

Egy órával később ébredt Karácsony, aki Tzatziki macska képével igyekezett megakadályozni a posztkádári kommunista restaurációt:

link Forrás

A képpel itt sem lehetett mellélőni a szövegben van kötelező mindennapvilágnapozás, illetve akkora gandhiánus állattestvérezés, hogy a kis Buddha adja a másikat.

Márki-Zay Péter azzal is jelezte, mi várható tőle, hogy punk módon nem posztolt állatos képet.

De hiába a gigászok csatája, a világnapot a surranópályán Fazekas Géza osztályvezető ügyész, a Legfőbb Ügyészség sajtószóvivője nyerte, aki a Nagy Nap alkalmából a következő tárggyal küldött köremailt a magyar szerkesztőségeknek:

Subject: "Fogadj örökbe!" - a Legfőbb Ügyészség kisfilmje az állatok világnapján (Bagoly Bettina interjúval)

Ez annál különösebb, mert a videóban két ügyészségi munkatárs mesél arról, hogy miért fogadott örökbe kutyát, de Fazekas valamiért nem Jicsinszky Zoltán nevét emelte ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.