„Ő nyitotta fel a szemünket”

video
2021 október 04., 17:45
comments 20
  • Márki-Zay Péternek momentuma van.
  • Nem sokan fogadtak volna arra az ellenzéki előválasztás előtt, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester versenyben marad a második fordulóra.
  • És ha tovább is jutott, mindenki arra számított, hogy hamar visszalép majd Karácsony Gergely javára, ezzel is maximalizálva a DK jelöltjével szemben leadott szavazatokat.
  • Ez azonban még mindig nem történt meg. Az már kiderült, hogy a két városvezető valamiben megegyezett, de továbbra sincs kizárva, hogy Márki-Zay Péter lesz a miniszterelnök-jelölt.
  • Ott jártunk, amikor újra egyeztetett Márki-Zay és Karácsony, és megkérdeztük a vásárhelyieket is, miért ajánlanák a polgármesterüket az ország vezetőjének.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt