Jól muzsikál Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília cége, a Nakama & Partners

PÉNZ
2021 október 05., 15:33
comments 7

Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília közös cége, a Nakama & Partners Kft. is közzétette a 2020-as év mérlegét, eszerint a cég tavaly 375,2 millió forintos nettó értékesítés mellett a korábbiakhoz képest szerény, 9,1 millió forintos adózott eredményt ért el - írja a 24.hu. Ugyanakkor a 2015 decemberében alapított reklámügynökség a fennállása óta összesen 2634 millió forintnyi bevételt hozott, és 700,5 millió forint nyereséget termelt. Tavaly Sarka és Rogán-Gaál nem vettek ki osztalékot a cégből.

photo_camera Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

A Nakamán kívül a két nőnek van egy másik, még jobban jövedelmező közös vállalkozása, a 2018-ban alapított Top News Hungary Kft., mely a twn.hu nevű online bulvároldalt adja ki. Ez 2020-ban 679,8 millió forintos forgalom mellett 571,4 millió forint nyereséget termelt, azaz a forgalom több mint 84 százaléka profittá vált. Itt nem szerénykedtek a hölgyek, 560,1 millió forint osztalékot szavaztak meg maguknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.