Mi történik, ha egy alvó macska elé tesznek egy rákot?

filozófia
2021 október 05., 07:00

2019 novemberében alapvetően két táborra szakadt az emberiség. Voltak, akik szerint már minden lényeges kérdésre választ kaptunk az életben, hiszen kiderült, hogy mi történik, ha egy alvó nyulat körberaknak répával. És voltak, akik ugyan egy pillanatra nem akarták kisebbíteni a friss felismerés jelentőségét, de úgy érezték, hogy ez még nem a Végső Válasz, valami még hiányzik.

2021 októberére kiderült, hogy az elégedetlenkedőknek volt igazuk. Hiszen eddig nem tudtuk, mi történik, ha egy alvó macska elé tesznek egy rákot. Szerencsére ennek vége:

link Forrás

Elég könnyű lenne most azt gondolni, hogy innen már tényleg nincs tovább. De ha a 2019-es nyulas-répás eset megtanított minket valamire, akkor az éppen az alázat fontossága.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.