Orbán Viktor menesztette a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát

POLITIKA
2021 október 06., 04:22

Orbán Viktor megbízásából menesztették Juhász Editet, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát, derül ki a köztársasági elnök határozatából, ami a Magyar Közlönyben jelent meg.

Juhász Edit 2018 óta a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkára volt. 2016 és 2018 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára volt a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

photo_camera Fotó: kormany.hu
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.