18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

„Ha a párom tudta volna, hogy molesztálják a gyerekeket, biztosan elmondta volna nekem”

bűnügy
2021 október 07., 14:42
comments 1

Tanúmeghallgatásokkal folytatódott csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszéken annak a férfinek az ügye, akit azzal vádolnak, hogy a neki átmeneti szállást nyújtó barátja gyerekeit, unokáját molesztálta, majd amikor az anyjuk ezért felelősségre vonta, megölte.

A vádlott L. Ferenc, miután kitették albérletéből, átmenetileg régi barátja, H. János pilisi házában kapott szállást. A férfi viszonya H. János élettársával, R. Gyöngyivel a kezdetektől fogva rossz volt, gyakran civakodtak, de a gyerekekkel nagyon jóban volt. Egyiküket gyakran el is vitte Budapestre, ahol együtt mentek állatkertbe és vásárolni.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.