Az Echo TV-s Farkas Boglárka is 70 milliós állami támogatást kapott balatoni házára

2021 október 8., péntek 4:24
4

Az Echo TV volt vezérigazgatója, Farkas Boglárka cége hetvenmillió forintot kapott a Magyar Turisztikai Ügynökségtől szálláshely-fejlesztésre - írja a 24.hu. A portál információi szerint az egykori műsorvezető egy vendégházat szeretne nyitni Vászolyban.

Farkas az Echo TV után a Mészáros Holding kommunikációs vezetője lett,a Balaton-felvidéken az a terve, hogy Dsida Jenő-emlékházat és egy hozzá kapcsolódó vendégházat épít. A telket és a rajta található, lerobbant épületet a tulajdoni lap szerint még 2017-ben vásárolta meg. A helyiek nem örülnek annyira, azt sérelmezik, hogy nem volt elég idejük az átépítéssel járó változtatások megismerésére és véleményezésére, ráadásul az önkormányzat nem hívott össze közmeghallgatást sem, lakossági egyeztetés nem volt.

Farkas Boglárka

A 24.hu megkeresésére Farkas annak ellenére sem volt hajlandó válaszolni kérdéseikre, hogy emlékeztették, a 70 milliós támogatás közpénz.

Az állami turisztikai ügynökség nem részletezte, hogy konkrétan milyen szálláshely-fejlesztési projektre ítélt meg támogatást a DSIDA2018 Kft.-nek, amelynek az elmúlt három év során egyetlen forint forgalma sem volt. Az MTÜ csak annyit közölt a portállal, hogy a Kft. szálláshely létesítésére nyert el 70 millió forint támogatást a Kisfaludy Program keretében, de az összegből egyelőre még egy forintot sem fizettek ki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt