Hollik István hat hete azzal próbálta alázni Márki-Zayt röhögő fideszesek előtt, hogy Gyurcsány miatt még egy hete van miniszterelnök-jelöltként

POLITIKA
2021 október 08., 15:03
comments 31
link Forrás

Hat héttel ezelőtt, augusztus 28-án történt, hogy Márki-Zay Péter elment a fideszes Tranzit fesztiválra Tihanyba, pódiumvitázni Hollik István volt kormányszóvivővel, a Fidesz kommunikációs igazgatójával. A beszélgetést Kárász Róbert ATV-s műsorvezető moderálta. A vitában először a Márki-Zay kapott szót, majd következhetett Hollik.

“Köszöntök mindenkit. Márki-Zay Péter polgármester urat is.” - mondta a fideszes politikus, mire Kárász műsorvezető közbevetette, hogy

“Miniszterelnök-jelölt is!”

“Miniszterelnök-jelölt urat is, így van.” - bólogatott Hollik, majd azzal folytatta, hogy

“Bár valószínűleg ez már nem sokáig lesz így. Nyilvánvalóan Kará- Gyurcsány Ferenc nem fogja engedni, hogy ő miniszterelnök-jelöltje legyen a baloldalnak, de valóban, még egy hétig megilleti ez a titulus a polgármester urat.”

A fideszesekből álló közönségnek annyira tetszett ez az oltás, hogy előbb nevetésben, majd tapsban törtek ki.

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.