Hollik István hat hete azzal próbálta alázni Márki-Zayt röhögő fideszesek előtt, hogy Gyurcsány miatt még egy hete van miniszterelnök-jelöltként

POLITIKA
2021 október 08., 15:03
link Forrás

Hat héttel ezelőtt, augusztus 28-án történt, hogy Márki-Zay Péter elment a fideszes Tranzit fesztiválra Tihanyba, pódiumvitázni Hollik István volt kormányszóvivővel, a Fidesz kommunikációs igazgatójával. A beszélgetést Kárász Róbert ATV-s műsorvezető moderálta. A vitában először a Márki-Zay kapott szót, majd következhetett Hollik.

“Köszöntök mindenkit. Márki-Zay Péter polgármester urat is.” - mondta a fideszes politikus, mire Kárász műsorvezető közbevetette, hogy

“Miniszterelnök-jelölt is!”

“Miniszterelnök-jelölt urat is, így van.” - bólogatott Hollik, majd azzal folytatta, hogy

“Bár valószínűleg ez már nem sokáig lesz így. Nyilvánvalóan Kará- Gyurcsány Ferenc nem fogja engedni, hogy ő miniszterelnök-jelöltje legyen a baloldalnak, de valóban, még egy hétig megilleti ez a titulus a polgármester urat.”

A fideszesekből álló közönségnek annyira tetszett ez az oltás, hogy előbb nevetésben, majd tapsban törtek ki.

link ForrásKommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.