Trigger warning: nem működik a trigger warning

Lezárt tartalom a Kör tagjainak oktatás
2021 október 8., 17:31
comments 4

(Nem csak számítógép-rajongóknak szóló) PC-ügyi fejleményekkel jelentkezünk. A New Yorker az egyre nehezebben tartható trigger warning-ról írt cikket, alaposan belerondítva a safe space-ekbe. (A cikk szerzője, aki bűnügyi jogot tanít, nem használja a trigger warningot, de megjegyzi, hogy minden nehézségekkel küzdő diák – ideértve a mentális betegségeket is, mint a PTSD – bármikor fordulhat az iskola fogyatékossági hivatalához.)

Hogyan triggerelődött az ifjúság?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt