Erőss Gábor, a VIII. kerület párbeszédes alpolgármestere is Dobrev Klárát támogatja

POLITIKA
2021 október 10., 18:15
comments 12

Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson Erőss Gábor, a Párbeszéd elnökségi tagja, a VIII. kerület alpolgármestere, amit a Facebook oldalán jelentett be nem sokkal azután, hogy a Párbeszéd szóvivője, Barabás Richárd is a DK mellett tette le a voksát.

„Karácsony-árva zöld-baloldali vagyok én is, mint sok százezren. Tudom, hogy Karácsony Gergely őszintén hiszi, mint oly' sokan, hogy csakis Márki-Zay Péter lehet az, aki legyőzheti Orbán Viktort. Kutyaharapást szőrével, jobboldalit jobboldalival. Úgy, hogy mögötte áll a baloldal. Lehet, hogy igaza van. De én mást mondok” - írja.

photo_camera Erőss Gábor. Fotó: Halász Júlia

Erőss felidézte, hogy Márki-Zay első hódmezővásárhelyi győzelme után még ő is örömittasan írta Kocsis Máté irodája elé a hóba a város nevét, de szerint a 2022-es választás nem a megyei jogú városokban, hanem a kistelepüléseken fog eldőlni, amiket Márki-Zay kevésbé fog tudni megszólítani.

„Különben sem lehet valaki ellen az a legfőbb érv, hogy kinek a felesége! (...) Egy női miniszterelnök-jelölt szimbolikus értelemben is megjeleníti a hatalomittas, önelégült és kíméletlen orbáni macsóvilág ellenpontját. Amikor Dobrev Klára az ápolónőkről, a tűzoltókról, a pedagógusokról vagy a panelprogramról beszél, elhiszem neki, hogy komolyan gondolja. Hogy tényleg szívén viseli az elesettek sorsát” - írja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt