Orosz Anna ügyvezetőként veszi át a Momentum irányítását

POLITIKA
2021 október 11., 09:00
comments 5

Fekete-Győr András lemondása után Orosz Anna került a Momentum élére ügyvezetőként. Orosz mostanáig a párt alelnöke volt, emellett alpolgármester Újbudán, és az ellenzéki előválasztást is megnyerte a körzetében.

Kerpel-Fronius Gábor momentumos főpolgármester-helyettes azt írta róla:

„Anna szintén nagyon régen tagja a Momentumnak, többszörös elnökségi tag, közel volt az elmúlt időszak eseményeihez, és személyes kvalitásai is predestinálják őt a párt vezetésére. Akik követték a kampányt, tudják, hogy mennyire nagyra tartom Anna politikai teljesítményét és személyiségét is. A vezetésével a Momentum kiválóan meg fogja oldani az előttünk álló nehéz feladatokat.”

photo_camera Orosz Anna Fotó: botost/444.hu

Fekete-Győrt vasárnap váltották le a párt éléről egy bizalmi szavazáson, amit azért kért, mert utolsó helyen végzett az előválasztás első fordulójában a miniszterelnök-jelöltek közt. Végleges utódjáról a következő tisztújításon döntenek, várhatóan novemberben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.