Joerősen két év börtönre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt

október 12., kedd 8:01
6

„Jogerősen két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt” - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben, amit a fővárosi fellebbviteli főügyész, Medveczky Gábor juttatott el a hírügynökséghez kedd délelőtt.

A Fővárosi Ítélőtábla a tavaly novemberi - kerítés, csalás és kitartottság ügyében hozott - elsőfokú ítéletet annyi kiegészítéssel hagyta helyben, hogy mintegy 2,7 millió forint összegre vagyonelkobzást is elrendelt az elsőrendű vádlott ellen.

A vád szerint V. Zsolt két társával 2010 és 2011 között hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetített és utaztatott ki magyar nőket. A kupleráj vezetője jutalékot fizetett ezért. Az egykori frontember a nőktől havi díjat szedett, és a prostitúcióból származó jövedelmükből is kért és kapott részesedést.

V. Zsolt három ügyfelétől megtévesztéssel milliós összegeket vett át. Ezért cserébe befektetéset ígért, de magára és az együttesre költötte a pénzt - áll az ügyészi közleményben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt