Joerősen két év börtönre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt

bűnügy
2021 október 12., 08:01
comments 6

„Jogerősen két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt” - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben, amit a fővárosi fellebbviteli főügyész, Medveczky Gábor juttatott el a hírügynökséghez kedd délelőtt.

A Fővárosi Ítélőtábla a tavaly novemberi - kerítés, csalás és kitartottság ügyében hozott - elsőfokú ítéletet annyi kiegészítéssel hagyta helyben, hogy mintegy 2,7 millió forint összegre vagyonelkobzást is elrendelt az elsőrendű vádlott ellen.

A vád szerint V. Zsolt két társával 2010 és 2011 között hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba közvetített és utaztatott ki magyar nőket. A kupleráj vezetője jutalékot fizetett ezért. Az egykori frontember a nőktől havi díjat szedett, és a prostitúcióból származó jövedelmükből is kért és kapott részesedést.

V. Zsolt három ügyfelétől megtévesztéssel milliós összegeket vett át. Ezért cserébe befektetéset ígért, de magára és az együttesre költötte a pénzt - áll az ügyészi közleményben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.