Jön a Reszkessetek, betörők!-sorozat új része

FILM
2021 október 12., 18:42

Az angolul Home Sweet Home Alone című film egy hónap múlva jelenik meg, és kijött az előzetese:

link Forrás

A történet szerint egy 10 éves fiú marad egyedül otthon, amíg a családja Japánban nyaral, és neki kell megvédenie a házat egy tolvaj házaspártól.

Egy apró szerepben az eredeti Reszkessetek, betörők! főszereplője, Macaulay Culkin, és a filmben a bátyját, Buzzt játszó Devin Ratray is felbukkan.

2013-ban – mielőtt még tényleg rendesen túltolták a Reszkessetek, betörők! karácsonyi sugárzását – élőben közvetítettük le a legelső részt, rengeteg érdekességgel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.