Rejtett kamerát találtak az egyik XVIII. kerületi uszoda öltözőjében

bűnügy
2021 október 12., 13:54

„Mobil, minikamerát találtak a Vilmos Endre Sportcentrum egyik öltözőjében. A Városgazda, mint a létesítmény üzemeltetője azonnal megtette a rendőrségi büntető feljelentést, ismeretlen tettes ellen, személyes adatokkal való visszaélés alapos gyanúja miatt.” - posztolta a létesítményt üzemeltető önkormányzati cég a Városgazda18 Facebook-oldalára.

A polgármester utasításának megfelelően, kollégáink haladéktalanul megkezdik valamennyi kerületi sportlétesítmény átvizsgálását,

írják. Emiatt kedd délután kettő óta nem fogad látogatókat a Park uszoda, a Kastélydombi uszoda, a Malév uszoda, a Sportkastély, a Gerely utcai létesítmény és a Deák Bamba Sportcentrum. A tájékoztatás szerint a létesítmények szerda reggel 8 órakor nyitnak újra.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.