Gyurcsány: Péter, ne hazudj korán reggel!

POLITIKA
2021 október 13., 07:45
comments 32

Gyurcsány Ferenc szerint Márki-Zay Péter nem mondott igazat, amikor a 444-nek adott interjúban azt állította, hogy Gyurcsány miatt nem lehetett ott a hatpárti gyűlésen, mert megvétózta.

„Itt van előttem a pártelnökök 2020. október 1-i tanácskozásának jegyzőkönyve. Fájdalom Péter, de a jegyzőkönyv szerint nem mondasz igazat. Valójában senki, még az előterjesztő se akarta az MMM-et bevonni a pártközi együttműködésbe, mert az ugye nem párt. (A hatpártiban nemzeti- vagy európai képviselettel rendelkező pártok működtek együtt. Ez volt a szabály.) Szóval senki” - írja Gyurcsány a posztjában.

Gyurcsány szerint Fekete-Győr András előterjesztésére a közös döntés az volt, hogy megbízottaink rendszeresen találkoznak Márki-Zayval és egyeztetnek, ami szerinte így is történt. Azt is írja, hogy a jegyzőkönyv szerint Márki-Zay fel se vetette, hogy csatlakozna a hatpárti egyeztetéshez.

„Mondd, neked nem gyanús, hogy mindenhol engem látsz? ” - zárta a posztját Gyurcsány.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.