Gyurcsány: Péter, ne hazudj korán reggel!

október 13., szerda 7:45
30

Gyurcsány Ferenc szerint Márki-Zay Péter nem mondott igazat, amikor a 444-nek adott interjúban azt állította, hogy Gyurcsány miatt nem lehetett ott a hatpárti gyűlésen, mert megvétózta.

„Itt van előttem a pártelnökök 2020. október 1-i tanácskozásának jegyzőkönyve. Fájdalom Péter, de a jegyzőkönyv szerint nem mondasz igazat. Valójában senki, még az előterjesztő se akarta az MMM-et bevonni a pártközi együttműködésbe, mert az ugye nem párt. (A hatpártiban nemzeti- vagy európai képviselettel rendelkező pártok működtek együtt. Ez volt a szabály.) Szóval senki” - írja Gyurcsány a posztjában.

Gyurcsány szerint Fekete-Győr András előterjesztésére a közös döntés az volt, hogy megbízottaink rendszeresen találkoznak Márki-Zayval és egyeztetnek, ami szerinte így is történt. Azt is írja, hogy a jegyzőkönyv szerint Márki-Zay fel se vetette, hogy csatlakozna a hatpárti egyeztetéshez.

„Mondd, neked nem gyanús, hogy mindenhol engem látsz? ” - zárta a posztját Gyurcsány.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt