Mészáros Lőrinc szállodalánca kapta meg a kaposvári önkormányzat négycsillagos szállodájának üzemeltetési jogát

turizmus
2021 október 13., 14:36
comments 14

A Mészáros Lőrinc céggalaxisába tartozó Hunguest Hotels nyerte el a kaposvári önkormányzat négycsillagos szállodájának üzemeltetési jogát 10 évre. A szálloda tervezésére először 2019-ben írtak ki közbeszerzést.

A koncessziót nyílt közbeszerzési eljáráson szerezték meg, áfa nélkül évente 121 millió forintot fizetnek érte. A 120 szobás szállodában évente 50 ezer vendégéjszakával számolnak, az önkormányzat szerint ez több tízmilliós adóbevételt hoz majd.

Az OPUS GLOBAL Nyrt.-hez tartozó Hunguest Hotels itthoni, ausztriai, montenegrói, romániai érdekeltségeivel együtt összesen 26 saját szállodával vagy partnerhotellel rendelkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt