Előkerült egy videó, amin Maradona egy 16 éves lánnyal fekszik az ágyban, a nő szerint a focista drogokkal tömte és kihasználta

2021 október 14., csütörtök 16:43
5

Az Infobae nevű argentin weboldal megszerzett egy videót 2000-ből, amin Diego Maradona egy tinédzser lánnyal látható, az egyiken együtt fekszenek az ágyon, miközben Maradona fogja a kamerát. A nő, Mavys Alvarez ma 37 éves, és azt állítja, a focista kiközvetítette őt szexre, drogokkal tömte és hónapokig bezárva tartotta egy hotelszobában.

A nő azt mesélte az America TeVe csatornának, hogy miután Maradona és társasága Kubából 2001-ben Argentínába reptette őt, arra is kényszerítették, hogy nagyobbíttassa meg a melleit. „Életem legnagyobb hibája volt. Csak egy kislány voltam. Tiszta voltam. Ő idegen volt, gazdag volt, és figyelt rám. Nem tudtam nemet mondani” - nyilatkozta Alvarez.

Diego Maradona 2005-ben Fotó: KARIM JAAFAR/AFP

A nő emberkereskedelem és kihasználás miatt perelte be Maradona egyik volt munkatársát, és azt állítja, hogy a bevándorlási hivatal munkatársai anélkül engedték be az országba, hogy kérték volna a szülei hozzájáruló nyilatkozatát, amire szükség lett volna hivatalosan. Alvarez ügyvédje szerint a kubai és argentin bevándorlási hivatal összejátszott.

A Daily Telegraph azt írta, az illető Varaderóban mutatta be a 16 éves lányt az akkor 40 éves Maradonának, ahol a focista egy drogrehabilitációs programon vett részt. A bíróságra benyújtott dokumentumokban az áll, hogy ezután Maradona egy havannai hotelbe költöztette Alvarezt, és egy partizós, droggal fűtött életmódba vitte bele. Maradona Fidel Castrónak is bemutatta a lányt, aki különleges engedélyt adott arra, hogy Mavys elhagyhassa az országot és Buenos Airesbe menjen. Három évig tartott a kapcsolata Maradonával, és azt mondja, azért hallgatott idáig, mert féltette a családját. (Insider)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt