Orbán Viktor: Fognak kapni, Feri bátyám, novemberben egy nyolcvanast

népmese
2021 október 14., 06:54
comments 50

„Van egy nyugdíjprémium, amit fognak kapni, Feri bátyám. Novemberben egy nyolcvanast, és a következő évben pedig február közepén szerintem meg fog kapni egyhavit. Még azért küzdenem kell kicsit, mert ne kétheti legyen, hanem egyhavi, de rajta vagyunk a szeren. Ott loholok a pénzügyminiszter nyakán.”

Mindezt Orbán Viktor mondja új, Facebookra posztolt, Borkorcsolya címmel megjelent videójában, ami szerint a miniszterelnök lement pogácsázni egy kocsmába, hogy ott bejelentse a népnek, milyen jó az élet Magyarországon. A miniszterelnök annyira lelkesen közölte a jóhíreket, hogy közben ideje sem volt bevenni a szájába azt az apró pogácsadarabot, amit az ujjai közt szorongatott, és amihez aztán lecsípett egy darab szalonnát is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.