Az állami tulajdonú NISZ ZRt. telefonszámáról szervezik a Békemenetet

október 15., péntek 9:32
3

A 2005 óta kizárólagos állami tulajdonú Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nevére regisztrált telefonszámon várják azok jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a nevében civil kormánybarát szervezet, a Civil Összefogás Fórum október 23-ra meghirdetett "Békemenet" nevű demonstrációjához, hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Posztjához mellékelte a Fidesz Tolna megyei 1. választókerületi alapszervezetének fizetett Facebook-hirdetését, mely szerint a demonstrációra szervezett buszokra a 30/8211-925-ös telefonszámon lehet jelentkezni. A szám a Magyar Telekom nyilvántartása szerint a NISZ ZRt. Budapest VIII. kerület, Csokonai utca 3. szám alatti központjában csöng ki.

A NISZ honlapja szerint a társaság tulajdonosi jogait 2008 óta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő gyakorolja. A cég legnagyobb megrendelői államigazgatási szervek, de "gazdálkodó szervezetek, vállalkozások és magányszemélyek is igénybe veszik" egyes szolgáltatásaikat.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt