Az állami tulajdonú NISZ ZRt. telefonszámáról szervezik a Békemenetet

POLITIKA
2021 október 15., 09:32

A 2005 óta kizárólagos állami tulajdonú Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nevére regisztrált telefonszámon várják azok jelentkezését, akik csatlakozni szeretnének a nevében civil kormánybarát szervezet, a Civil Összefogás Fórum október 23-ra meghirdetett "Békemenet" nevű demonstrációjához, hívta fel a figyelmet Facebook-posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

link Forrás

Posztjához mellékelte a Fidesz Tolna megyei 1. választókerületi alapszervezetének fizetett Facebook-hirdetését, mely szerint a demonstrációra szervezett buszokra a 30/8211-925-ös telefonszámon lehet jelentkezni. A szám a Magyar Telekom nyilvántartása szerint a NISZ ZRt. Budapest VIII. kerület, Csokonai utca 3. szám alatti központjában csöng ki.

A NISZ honlapja szerint a társaság tulajdonosi jogait 2008 óta a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő gyakorolja. A cég legnagyobb megrendelői államigazgatási szervek, de "gazdálkodó szervezetek, vállalkozások és magányszemélyek is igénybe veszik" egyes szolgáltatásaikat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.