Meghalt Kandech Evelyne

GYÁSZ
2021 október 16., 10:07

37 éves korában meghalt Kandech Evelyne, aki 19 évesen, a Megasztár első évadában lett országosan ismert, ahol a negyedik helyen végzett.

link Forrás

Halálhíréről Tóth Vera számolt be közösségi oldalán, és kommentben még annyit írt, hogy Kandech "hosszú, súlyos betegség után halt meg".

link Forrás

Az apai ágon Sierra Leone-i származású Kandech Evelyne 1984-ben született, Pécsen járt énekzenei általános iskolába, fiatalon több kórusban is megfordult. Több klasszikus zenei formációval dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordult, ekkor jelentkezett a Megasztárba, ahol a negyedik lett. Az utóbbi időszakban a ToyBox nevű zenekar énekesnője volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.