Magányosan küzdött a tüdőrákkal Kandech Evelyne

GYÁSZ
2021 október 18., 05:29
comments 3

Pécsett halt meg a Megasztár első szériájának énekese, több mint egy éve kezelték a tüdőrákját - írja a Blikk. A betegsége előtt egy budapesti étteremben dolgozott pincérnőként, ahol néha énekesként is fellépett egy jazzegyüttesével. De a covid elvette ezt a megélhetését és miután nem tudott fellépni, hazaköltözött Pécsre, az édesanyja egykori lakásába, ahol egymaga küzdött a betegséggel - írja a bulvárlap.

A Megasztár első szériájában feltűnt Kandech Evelyne 1984-ben született Pécsett, ahol ének-zene tagozatos iskolába járt, kórusokban énekelt és csellózott is. Járt zeneiskolába is, ahol zeneirodalmat, zeneelméletet és szolfézst tanult. 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumába járt, ahol többek között focizott és kórusban énekelt. Sierra Leone-i származású apjával húszévesen találkozott először.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.