Már az óvodában téliszalámi volt a jeled?

hirdetés
2021 október 18., 14:21
comments 4
ad

Aligha van olyan magyar, akinek gyerekkorában az iskolatáskájába ne került volna téliszalámis szendvics. Mennyire maradtak meg benned a régi ízek és a hozzájuk kötődő emlékek? Ki csomagolt neked először téliszalámit? A vonaton már azelőtt nekiállsz, hogy egyáltalán elindult volna a vonat? Külföldi ismerőseidnek inkább téliszalámit vittél, mint Puskás-mezt?

Indulhat a kvíz?


A PICK Téliszalámi több mint 150 éve mindennapjaink nélkülözhetetlen összetevője, a tízóraitól kezdve, a hátizsákos kirándulásokon át a fontos családi eseményekig. Jellegzetes ízvilága bizonyára a legtöbbünk számára felejthetetlen emlékeket idéz. A PICK szalámik változatlan, kiváló minőségüknek köszönhetően, a számos hazai elismerés mellett idén a német piacon is bizonyítottak: első magyar márkaként nyerték el a rangos Top-Marke 2021 díjat. Tudj meg többet a PICK szalámik által elnyert díjról a pick.hu/hu/hirek/rangos-dijat-nyert-a-pick-szalami oldalon!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt