Újabb két évig Láng Zsolt a Fidesz budapesti elnöke

Budapest
2021 október 19., 18:27
comments 2

Újabb 2 évre Láng Zsoltot választották meg egyhangúlag a Fidesz budapesti szervezete elnökének – közölte a Fidesz budapesti választmánya.

Láng Zsolt (Fidesz-KDNP), a II. kerület volt polgármestere beszédet mond a felújított Macis játszótér átadóünnepségén a II. kerületi Görgényi út végén 2019. augusztus 6-án
photo_camera Láng Zsolt (Fidesz-KDNP), a II. kerület volt polgármestere beszédet mond a felújított Macis játszótér átadóünnepségén a II. kerületi Görgényi út végén 2019. augusztus 6-án Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Azt írták, az elnökség tagjaként Böröcz László, Dódity Gabriella, Fónagy János, Kocsis Máté, Kovács Péter és Szentgyörgyvölgyi Péter segíti majd a Fidesz budapesti elnökének munkáját.

Az új elnökség feladata a Fidesz budapesti politikájának erősítése, a pártépítés és a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokra való felkészülés segítése – írják. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.