A gyanú szerint szexpartit rendeztek egy német tartományi parlament székházában

SZEX
2021 október 20., 10:13
comments 3

Vizsgálatot indított a Mecklenburg–Elő-Pomeránia tartomány parlamenti közigazgatása, miután felmerült a gyanú, hogy szexpartikat rendeztek prostituáltakkal a Schwerini kastélyban, írja a Telex a Nordkurier cikke alapján.

photo_camera Fotó: JENS BUTTNER/dpa Picture-Alliance via AFP

A német lap egy névtelen levélre hivatkozik, ami szerint szeptemberben is tartottak egy ilyen bulit a részben múzeumként, részben pedig a tartományi parlament székházaként működő kastélyban. A levél írója azt állítja, hogy legutóbb a szélsőjobboldali AfD egyik politikusa egy vagy két „lengén öltözött” nővel bulizott az egyik ülésteremben, mindezt pedig a biztonsági őrök is végignézhették a kamerákon keresztül.

A házbizottság szóvivője közölte, hogy az ügyben vizsgálatot indítottak. A Spiegelnek a szélsőjobboldali AfD sajtóreferense azt mondta, a vádak egy lejárató kampány részei.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.